۱۴۱۳۹۶مرداد
مخمر آبجو

مخمر آبجو

مخمر آبجو چیست ؟

مخمر آبجو یک عنصر مورد استفاده در تولید نان و آبجو است که از ساکارومایسس سرویزیه یک نوع قارچ تک سلولی ساخته شده است . مخمر آبجو طعم تلخی دارد و منبع غنی از کروم است که به شما کمک می کند سطح قند خون طبیعی خود را حفظ کنید . همچنین یک منبع غنی ازویتامین ب ( B vitamins ) بوده و به عنوان مکمل غذایی و چاقی صورت نیز مورد استفاده قرار می گیرد .

مخمر آبجو پروبیوتیک محسوب شده و برای هضم غذا بسیار مفید می باشد . وجود مقادیر بالای پروتئین ( ۴۵ تا ۶۰ درصد ) در مخمر آبجو برای ساخت و ساز و بازسازی بدن بسیار حیاتی می باشد .

ترکیبات مخمر آبجو

مخمر آبجو حاوی تمامی ویتامین های گروه ب ( B vitamins ) از جمله : تیامین ( B-1 ) ، ریبوفلاوین ( B-2 ) ، نیاسین ( B-3 ) ، پانتوتنیک اسید ( B-5 ) ، پیروکسیدین ( B-6 ) ، فولیک اسید ( B-9 ) و بیوتین ( B-7 ) می باشد . البته ویتامین B12 در مخمر آبجو موجود نیست مگر اینکه مارک قرصی که خریداری می کنید ، به این ویتامین نیز غنی سازی شده باشد .

همانطور که در پاراگراف اول نیز اشاره شد ، کروم موجود در مخمر آبجو یکی از غنی ترین منابع غذایی محسوب می شود . همچنین به ازای یک اونس مخمر آبجو ۱٫۱ گرم فیبر غذایی وجود دارد . آنتی اکسیدان موجود در مخمر از طریق بتاگلوکان به بدن می رسد که برای تقویتسیستم ایمنی بدن بسیار موثر است . مخمر آبجو حاوی ۱۶ نوع اسیدآمینه ضروری و ۱۴ نوع مواد معدنی می باشد که مهم ترین آنها عبارتند از : روی ، آهن ، مس ، منیزیوم ، کروم ، پتاسیم ، منگنز ، فسفروسلنیوم و . . . می باشند .

مخمر آبجو چه کاری انجام می دهد ؟

مخمر آبجو حاوی موجودات کوچکی به نام میکروفلورا بوده که به حفظ عملکرد مناسب دستگاه گوارش کمک می کند . کار اصلی مخمر آبجو افزایش سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن است چرا که متشکل از کروم ، پروتئین ، سلنیوم ، پتاسیم ، آهن ، زینک و مگنزیوم می باشد .

فواید مخمر آبجو چیست ؟

خصوصیات پروبیوتیک آن ممکن است یک راه موثر برای جلوگیری از اسهال باشد ؛ همچنین این مورد برای درمان اختلالات دیگر دستگاه گوارش نظیر سندرم روده تحریک پذیر ، عدم تحمل لاکتوز و اسهال ناشی از آنتی بیوتیک ها مورد استفاده قرار گرفته است . در زیر خواص کلی مخمر آبجو را با هم بررسی می کنیم :

  • حفظ سلامت پوست ، مو ، چشم و دهان
  • خاصیت ضد سرطانی
  • جلوگیری از امراض قلبی و عروقی
  • حفاظت از سلول های کبدی
  • کنترل سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ با بهبود تحمل گلوکز
  • کاهش چربی و افزایش توده های عضلانی ( در صورتی که با رژیم غذایی و ورزش همراه باشد )
  • کاهش میزان کلسترول و تری گلیسریدهای خون
  • افزایش سطح انرژی در بدن ( افزایش اشتها )
  • رفع خستگی
  • کمک به ترمیم بافت های آسیب دیده
  • تقویت سیستم ایمنی و عصبی
  • رفع یبوست
  • خوابی راحت تر با افزایش ترشح هورمون سروتونین در مغز
  • کاهش کلسترول های بد و افزایش سطح کلسترول خوب
  • پیشگیری و درمان بیماری هایی نظیر سرماخوردگی ، استرس ، خستگی مزمن  ، اسهال ، گلودرد ، سرفه و . . .

تاریخچه و حقایقی جالب درباره مخمر آبجو

علاوه بر مزایای بسیاری که برای سلامتی دارد ، قرن های متوالی برای تهیه نان ، آبجو ، شراب و موارد دیگری استفاده می شده است . هنگامی که آبجو در حال درست شدن است ، مخمر به وسیله قندها تجزیه می شود تا الکل و کربن دی اکسید تولید کند .

جالب است بدانید مخمر آبجو با انواع مخمر همانند مخمر تغذیه ای فرق می کند ؛ به این دلیل که مخمر تغذیه ای معمولاً بر روی نیشکر یا چغندر قند رشد می کند ، در حالی که مخمر آبجو ازمالت جو به دست می آید . همچنین امروزه استفاده از مخمر آبجو تکامل یافته و یک درمان طبیعی و برای طیف وسیعی از مشکلات سلامت به کار میرود .

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + thirteen =