مخمر آبجو


Amount per serving (average): %NRV
Brewers Yeast Tablet 1950mg *

*Nutrient Reference Value Not Yet Established
INGREDIENTS FOR BREWERS YEAST serving size TABLETS:

Brewers Yeast (Saccaromyces cerevisiae)

مخمر آبجو یک عنصر مورد استفاده در تولید نان و آبجو است که از ساکارومایسس سرویزیه یک نوع قارچ تک سلولی ساخته شده است . مخمر آبجو طعم تلخی دارد و منبع غنی از کروم است که به شما کمک می کند سطح قند خون طبیعی خود را حفظ کنید.

  بوده و به عنوان مکمل غذایی و چاقی صورت نیز مورد استفاده قرار می گیرد.B همچنین یک منبع غنی از ویتامین

مخمر آبجو پروبیوتیک محسوب شده و برای هضم غذا بسیار مفید می باشد . وجود مقادیر بالای پروتئین در مخمر آبجو برای

سوخت و ساخت بازسازی بدن بسیار حیاتی می باشد. آنتی اکسیدان موجود در مخمر از طریق بتاگلوکان به بدن می رسد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.

مخمر آبجو حاوی موجودات کوچکی به نام میکروفلورا بوده که به حفظ عملکرد مناسب دستگاه گوارش کمک می کند . کار اصلی مخمر آبجو افزایش سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن است چرا که متشکل از کروم ، پروتئین ، سلنیوم ، پتاسیم  آهن ، زینک و مگنزیوم می باشد.

  موارد مصرف
B – منبع غنی و طبیعی از ویتامین های گروه

حاوی اسیدهای آمینه ضروری
حاوی مواد معدنی ضروری به ویژه کروم و سلنیوم
کاهش سطح کلسترول خون
بهبود عملکرد سیستم گوارشی
بهبود کیفیت پوست و تقویت مو و ناخن
تنظیم اشتها و قند خون و کنترل وزن
و نیاسین موجود در مخمر به تولید سرنوتین در بدن کمک می کنندB6

 عوارض جانبی

در بعضی از افراد مخمر آب جو ممکن است باعث سر درد، تولید گاز و معده درد شود.

افرادی که حساسیت به مخمر دارند ممکن است باعث آلرژی و خارش  و تورم شوند.

احتیاط

زنان باردار وشیرده قبل از مصرف این مکمل با با پزشک متخصص مشورت نمایند

دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

شرایط نگاهداری وبسته بندی

در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد و دور از نور و رطوبت

این مکمل  به صورت قرص  در قوطی های پلی اتیلنی ۳۰  عددی بسته بندی می گردد.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − five =